Türkiye, özellikle Glamping konusunda muhteşem zenginliğe sahiptir. Ülkemizin birçok farklı bölgesinde birçok kamp alanı ve doğal güzellik bulunur. Ülkemizin Glamping rotaları arasında Gümüşlük, İğneada, Şile ve Ayvacık öne çıkmaktadır. Sizler de size en yakın olan glamping rotasını ziyaret edebilir ve harika bir doğa tatili geçirebilirsiniz.

Farklı zenginliklerin ve güzelliklerin bir arada sunulduğu Glamping etkinliği birçok faydasını bir arada sunar. Doğa severler için farklı ayrıcalıklar ve güzellikler sunan kamp süreci insan ruhuna ve psikolojisine oldukça iyi gelir. Sizler de ajandanıza, güzel bir doğa tatili eklemek için bu güzel rotaları takip edebilirsiniz. Doğanın keyfini çıkarabilir ve ruhunuzu besleyebilirsiniz.

Peki glamping nedir? Glamping, kamp sürecinin çok daha keyifli ve konforlu bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan bir etkinliktir. Doğanın keyfini çok daha rahat ve profesyonel şartlar altında çıkarmanızı sağlayan glamping, ülkemizdeki pek çok essiz rotada yapılabilmektedir.

İğneada, Longosphere

İğneada, Longosphere 

Longosphere Glamping alanında en başarılı tesisler arasında yer alır. Doğa tatili denince akla gelen ilk tesislerden biri olan Longosphere’de, farklı konaklama çeşitleri, harika grup etkinlikleri ve muhteşem orman gezintileri ile eşsiz bir deneyim yaşayabilirsiniz. En iyi Glamping rotaları denince akla ilk İğneada Longoz Ormanları ve Longosphere gelir.

Özel konaklama çadırları, muhteşem restoranlar ve harika etkinlik fikirleriyle ön plana çıkan tesisimiz, bu alanda birçok başarılı işlerin altına imza atmaktadır. 100 kişiye kadar konaklama alanı bulunan kurumumuz sayesinde sizler de doğanın tüm güzelliklerini keşfedebilir, farklı etkinliklerle eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Türkiye’nin en güzel ormanları arasında bulunan İğneada Longoz Ormanları’nın tam göbeğinde bulunan Glamping tesisimiz, kamp deneyimini en üst seviyede yaşamak için farklı seçenekler sunar.

Orman yürüyüşleri, safari turları, yoga eğitimleri, mantar toplama yerleri, bisiklet turları ve heyecan parkları gibi sayısız etkinlik sunan kurumumuz hem huzuru hem de eğlenceyi bir arada sizlere sunar. Türkiye’nin en güvenilir ve en kaliteli Glamping rotaları arasında bulunan İğneada Longosphere Glampig ile siz de muhteşem bir doğa tatili geçirebilirsiniz.

Gümüşlük

Gümüşlük

Türkiye’nin en güzel şehirleri arasında yer alan Muğla’da bulunan Gümüşlük en çok tercih edilen ve aynı zamanda en çok sevilen Glamping rotaları arasında yer alır. Sunduğu doğal güzellikler ve zengin çeşitliliği sayesinde sevilen Gümüşlük, doğa tutkunlarının en çok tercih ettiği adresler arasındadır.

Yeşilin ve mavinin muhteşem birleşimini sizlere sunan bu doğa harikası rota tüm dünyadan turist çekmektedir. Türkiye’nin doğal güzellikleri arasında yer alan Gümüşlük’te glamping bambaşka bir deneyimdir.

Şile

Şile 

Popüler Glamping rotaları arasında öne çıkan bir diğer lokasyon ise Şile’dir. İstanbul’un gizli hazineleri arasında yer alan Şile, doğanın tüm güzellikleri ve ayrıcalıklarını sizlere sunar. Şile’de muhteşem bir deniz ve ormanları ve temiz havası ile meşhur Karadeniz esintili, eşsiz yeşil tonlarını bir arada bulabilirsiniz. Hem büyük şehir imkanlarından çok uzakta olmamak hem de rutinin dışına çıkmak ve doğayı içine çekmek isteyenler için Şile’de glamping yapmak eşsiz bir deneyim olacaktır.

Ayvacık

Ayvacık 

Çanakkale’nin Ayvacık bölgesi keyifli glamping rotalarından biridir. Güneşin ve denizin tadını vücudunuzda hissetmek, doğayı içinize çekmek isterseniz, zengin glamping seçenekleri ile Ayvacık’ı tercih edebilirsiniz. Sizler de güzel bir Glamping deneyimi gerçekleştirmek istiyorsanız Ayvacık’ı düşünmelisiniz.

Marmaris

Marmaris

Muğla’nın zengin ve doğal güzellikleri ile tanınan bölgelerinden Marmaris, en güzel Glamping alanları arasında yer alır. Sizler de güzel ve eğlenceli bir Glamping süreci geçirmek istiyorsanız Marmaris’i tercih edebilirsiniz. Yeni yerler keşfetmek ve yeni insanlarla tanışmak için tercih edebileceğiniz Marmaris, Türkiye’nin en gözde tatil rotalarından birisidir.

Ormanı ve denizi aynı anda tatmanızı sağlayan Marmaris, popüler glamping rotaları arasında yer almaktadır. Hem eğlenmek hem de ruhsal anlamda doygunluğa ulaşabileceğiniz Marmaris ile birçok farklı eğlenceyi bir arada bulabilirsiniz. Ayrıca, Marmaris’teki çok çeşitli konaklama imkanlarından da faydalanabilirsiniz.

Sığacık

 Sığacık 

Türkiye’nin en güzel şehirleri denilince akla gelen İzmir’in en güzel bölgeleri arasında bulunan Sığacık da tam bir Glamping adresi olarak bilinir. Sayısız güzelliği ve muhteşem iklimi bir arada sunan Sığacık en çok tercih edilen Glamping rotaları arasında yer alır. Sayısız eğlence fikri, birçok doğal güzellik ve sosyal alan şansı sunan Sığacık, tercih edilen kamp alanları arasındadır.

Ayrıcalıklı bir glamping deneyimi yaşamak istiyorsanız sizler de Sığacık’ı listenize ekleyebilirsiniz. Doğanın tam ortasında, Dünya’nın merak ettiği tarihi eserlerin yanı başında, muhteşem bir deniz ve temiz hava eşliğinde tatil yapmak ve aynı zamanda birçok farklı etkinlik ile kafa dağıtmak isteyenler için Sığacık’ta glamping birebirdir.

Çıralı

Çıralı

En çok sevilen ve en çok tercih edilen yazlık şehirler arasında bulunan Antalya’nın Çıralı bölgesi de birçok güzelliği bir arada sunan bir bölge. Kamp deneyimini en güzel şekilde yansıtan Çıralı, farklı kamp türleri konusunda zenginlikler sunar.

Türkiye’nin en zengin ve çeşitli bölgeleri arasında ilk sıralarda yer alan Çıralı, temiz bir ruhun ihtiyaç duyduğu tüm güzellikleri bünyesinde barındırır. Rotanızda olması gereken adresler arasında ilk sıralarda bulunan Çıralı, farklı imkanları ve etkinlikleri bir arada sunar. Çıralı’da glamping ayrıcalıktır.

Bozcaada

Bozcaada

Popüler Glamping rotaları arasında yer alan Bozcaada, en çok sevilen tatil rotaları arasında yer alır. Tarihi, denizi, güneşi ve doğayı ayı anda deneyimlemek isteyenler için Bozcaada’da glamping tam size göre.

Önceki yazımıza https://blog.longosphere.com/23-nisanda-cocuklariniz-ile-yapabileceginiz-etkinlikler/ linkinden ulaşabilirsiniz.