Çocuklarınız ile eğlenmek ve onları mutlu etmek onların kişisel gelişimleri açısından da oldukça faydalıdır. Bu sebeple, çocuklarınız için özel eğlence etkinlikleri düzenlemeli ve onları sevindirmenin alternatif yollarını bulmalısınız. 23 Nisan gibi özel günlerde ise bu gibi etkinlikler yapmanın önemi artmaktadır.

Çocuklarımız ile vakit geçirmek, özel günlerinde onların yanında olmak ve onları eğlendirmek psikolojik açıdan oldukça besleyicidir. Çocuklarınızı farklı etkinlik ve sosyal alanlara ulaştırarak kişisel gelişimlerine olumlu katkılarda bulunabilirsiniz. Onlara sunacağınız etkinlikler sayesinde daha sosyal ve daha aktif bireyler olmalarını sağlayabilirsiniz. Çeşitli içeriklerle hem onları sevindirebilir hem sizler de eğlenceli aktiviteler yaparak deşarj olabilirsiniz.

23 Nisan gibi özel bir günde çocuklarınızı doğayla buluşturabilir, harika bir Glamping keyfi yaşayabilirsiniz. Bu sayede sizler de şehrin gürültüsünden ve kaosundan kurtulabilir, iş hayatının stresinden arınıp, dinginliğin tadını çıkartabilirsiniz. Longosphere ile Longoz Ormanları’nın tadını çıkarabilir, harika bir doğa tatili yapabilirsiniz. Sağladığımız pek çok farklı etkinlik sayesinde çocuklarınızı da sevindirebilirsiniz. 23 Nisan etkinlikleri arayışınızı Longosphere Glamping ile bulabilir, birçok farklı etkinlikle eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz.

Longosphere’de Macera Parkı Eğlencesi 

Longosphere Happy Sapiens Macera Parkı ile muhteşem anların peşinden gidebilirsiniz. Adrenalin dolu parkta birçok farklı oyun ile hem siz hem de çocuklarınız eğlenceli anlar geçirebilir, hayatın monotonluğundan sıyrılabilirsiniz. Pek çok farklı parkur ve oyun türü sayesinde hem eğlenebilir hem de doğanın içerisinde tutkulu anlar geçirebilir, 23 Nisan gibi özel bir günde ise çocuklarınıza unutulmaz bir hediye verebilirsiniz. Longosphere’de macera parkı eğlencesini aile albümlerinizdeki unutulmaz anılarınızdan olabilir.

Macera Parkı’ndaki 23 Nisan özel etkinlikleri arasında yer alan sayısız oyun ile çocuklarınıza hayallerinden bir parça yaşatma imkânı bulabilirsiniz. Uzman eğitmenler eşliğinde çeşitli parkur eğitimleri alabilir, tırmanıcılık ve benzeri gibi aksiyon dolu etkinliklerde tecrübe sahibi olabilirsiniz. Çocuklarınızla beraber adrenalin dolu anlara tanıklık edebilirsiniz.

Longosphere macera parkı kurumumuzun en çok sevilen aktiviteleri arasında yer almaktadır. Uzman eğitmenler tarafından alacağınız eğitimlerle beraber aksiyon dolu heyecanları macera parkında bulabilirsiniz. Ailecek heyecan dolu oyunların tadını çıkarabilir, birçok farklı içerikle zaman geçirebilirsiniz. Doğanın tam ortasında, temiz hava eşliğinde muhteşem bir deneyim elde edebilirsiniz. Gerekli tüm güvenlik önlemlerinin alındığı macera parkında adrenalini iliklerinize kadar hissedebilirsiniz.

Longoz Ormanlarında Glamping Keyfi

Longosphere’de Glamping Keyfi 

İğneada Longoz Ormanlarında harika bir doğa tatili ile ailenizi sevindirmek için eşsiz bir fırsata sahip olabilirsiniz. Kurumumuzun sizler sunduğu muhteşem konaklama imkanları, çeşit çeşit yemek menüleri, sayısız etkinlik fikri ve muhteşem doğası ile harika bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Doğanın katacağı huzuru ve sağlığı çocuklarınızla buluşturabilir, onları şehrin gürültüsünden ve kaosundan arındırabilirsiniz. Bu sayede onların kişisel gelişimlerine doğanın katacağı olumlu faydalardan da yararlanabilirsiniz.

23 Nisan özel etkinlikleri dahilinde Glamping keyfini de düşünebilir, kurumumuz ile konforlu bir doğa tatili geçirebilirsiniz. Türkiye’nin en güzel ormanları arasında, temiz hava eşliğinde unutulmaz anlar geçirebilirsiniz. Farklı konaklama imkanlarını deneyimleyebilir, kurumumuz bünyesinde yer alan sayısız etkinlik çeşidiyle eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Çocuklarınızın gelişimi için doğanın güzelliklerinden faydalanabilir, yeşilin huzurunu onlara katabilirsiniz. Ormanın içerisinde yürüyüş ve spor yapabilir, kaplumbağa çadırı ve benzeri gibi çadırlarda konaklama şansını sunabilirsiniz. Doğada bisiklet turlarına katılabilir ve çocuklarınızın daha fazla sosyalleşmesini sağlayabilirsiniz. Alanında en başarılı işlerin altına imza atan kurumumuz ile unutulmaz bir doğa tatili geçirebilirsiniz.

Ormanda Safari Turu

Ormanda Safari Turu

23 Nisan etkinliklerimiz arasında her yaştan insanın katılabileceği safari turları bulunmaktadır. Muhteşem safarilerle ormanların keşfine çıkabilir ve çocuklarınızla beraber adrenalin dolu anlar yaşayabilirsiniz. Gerekli tüm güvenlik önlemlerinin alındığı safari turlarıyla beraber yeni yerler keşfedebilir, birçok doğal güzelliği gözlemleyebilirsiniz.

Özel eğitmenler eşliğinde safari turlarına katılabilir ve ormanların içerisinde gezebilirsiniz. İğneada’nın tüm güzelliklerini yakından ve birebir şekilde keşfedebilirsiniz. Özel safari araçlarıyla beraber adrenalin ve tutku dolu anları çocuklarınızla buluşturabilir, onları özel günlerinde mutlu etmenin yolunu bulabilirsiniz.

Bisiklet Orman Turları 

Çocukların bisiklet sürmeyi sevdiği bir sır değil. Öte yandan, kurumumuz her yaş grubundan insanın katılabileceği bisikletli doğa turları düzenlemektedir. Bu sayede, sizler de çocuklarınızla beraber bisiklet turuna çıkabilir ve yeni yerler keşfedebilirsiniz. Bisikletle orman turu yapabilir hem spor yaparak hem de eğlenerek vakit geçirebilirsiniz. Birbirinden güzel ve farklı bisiklet modelleri arasından seçim yapabilir, aksiyon dolu turlara katılabilirsiniz. Belirlenen konumlar gezerek eğlenebilir, herhangi bir güvenlik endişesi yaşamadan eğlenebilirsiniz.

Özel 23 Nisan etkinlikleri dahilinde çocuklarınıza, ormanın içerisinde, herhangi risk olmaksızın bisiklet turları hediye edebilir ve özel günlerinde heyecan dolu deneyimler yaşamalarına destek olabilirsiniz. Oldukça uzun orman yollarında bisiklet sürerek sizler de kendinizi yeniden keşfedebilir, daha sağlıklı günlere yelken açabilirsiniz.

Mantar Toplama Turu 

Mantar Toplama Turu 

Longosphere Glamping’in en sevilen etkinlikleri arasında ormanda mantar toplama turu yer alır. Çocukların da çok sevdiği bu etkinlik ile eğlenceli anlar yaşayabilir ve çocuklarınızın doğayı daha yakından tanımasına vesile olabilirsiniz. 23 Nisan etkinlikleri planlarınıza mantar toplama turunu da katabilir, çocuklarınızla beraber doğayı yeniden keşfe çıkabilirsiniz. Şehir hayatından uzak, oldukça temiz bir hava eşliğinde mantar toplamaya çıkabilir, daha önce keşfetmediğiniz mantar türlerini keşfedebilirsiniz.

Longoz ormanlarının tam ortasında yer alan ve gizli hazine olarak adlandırılan mantar türlerini sizler de keşfedebilir, çocuklarınızın doğayla kurduğu bağı çok daha kuvvetli hale getirebilirsiniz. Özel rehberler eşliğinde zararlı ve zararsız mantar türlerini ayırt edebilir, zararlı olmayan mantar türlerini kurumumuzda pişirebilirsiniz.

Bu etkinlik sayesinde çocuklarınız oldukça keyif alabilir. Onların hem eğlenmesi hem de öğrenmesi adına doğa oldukça güzel bir adres olarak karşımıza çıkar. 23 Nisan etkinlikleri arasına doğayı katmak en sizin ve çocuklarınızın hayatındaki en önemli doğrulardan olabilir.

Orman Trekking Turları 

Her yaş grubundan çocuk yürümeyi ve gezmeyi sever. Sizler de çocuklarınızla beraber orman yürüyüşlerine katılabilir ve spor yapabilirsiniz. Bu yürüyüşler esnasında ormanın gizemlerini keşfedebilir ve temiz bir hava soluyabilirsiniz. 23 Nisan etkinlikleri arasına orman yürüyüşlerini de katabilirsiniz.

Kurumumuz Longoz ormanlarının en güzel bölgesinde yer alır. Bu sayede muhteşem bir doğa tatili şansı sunan kurumumuz, çocukların eğlenebilmesi için de birçok farklı seçenek şansı sunar. Glamping, orman yürüyüşleri, trekking, bisiklet , mantar toplama, halat çekme yarışı, tırmanma gibi farklı etkinlikler ile çocuklarınızı mutlu edebilirsiniz. Çocuklarınızın günü; 23 Nisan’da onların zihninden silinmeyecek en güzel çocukluk anılarını yaratmak için sizleri de kurumumuza bekleriz.

Önceki yazımıza https://blog.longosphere.com/glampinge-giderken-yaniniza-ne-almalisiniz/ linkinden ulaşabilirsiniz.