Yoğun iş temposundan kurtulmak için kurum olarak farklı aktiviteler gerçekleştirebilir, çalışma arkadaşlarınızla beraber soluk alma şansını yakalayabilirsiniz. Özellikle şehirden ve kalabalıktan kaçarak doğada kamp yapabilir, tabiatın size katacağı dinginliği hissedebilirsiniz. Longosphere olarak sunduğumuz bu rehberde sizlere 6 farklı kurumsal etkinlik fikirleri sunacağız. Gelin bunlara hep birlikte göz atalım.

Kurumsal Etkinlik Nedir ve Nasıl Düzenlenir?

Kurumsal Etkinlik Nedir ve Nasıl Düzenlenir?

Şirketlerin veya bireysel kurumların çalışanları için düzenlediği eğlencelere kurumsal etkinlik denir. Kurumların çalışanlarına veya müşterilerine özel olarak düzenlediği bu etkinlik fikirleri, çeşitli şekillerde gerçekleşebilir. Kurumlar kendilerine has olarak etkinlikleri seçebilir ve düzenleyebilir. Kurumun bünyesi altında çalışan kişilere sunduğu hizmet sayesinde çalışanların işe olan hevesi artmakla beraber kurum ve çalışan arasında da güzel bağlar oluşur. Bu açıdan bakıldığı zaman kurumsal etkinlik fikirlerinin oldukça faydalı olduğunu söylemek mümkündür.

Kurumlar, belirledikleri takvimlerde personelleri için etkinlik düzenler. Bu etkinlik çeşitli mekânlarda ve şehirlerde gerçekleşebilir. Bu seçim, kurumun insiyatifine kalmıştır. Seçilen etkinlik topluluk için uygun olmalı ve aynı zamanda bu topluluğa misafirlik edebilmelidir. Bu anlamda sıklıkla tercih edilen doğa kampı, en iyi etkinlik fikirleri arasında yer alır.

Kurumlar, personelleri ile doğa kampına çıktıkları zaman yenilenir ve aynı zamanda zihnen de daha rahat bir konuma ulaşır. Bu durum, çalışma temposunun artmasına ve ekip anlayışının gelişmesine olanak sağlar. Kurumsal olarak doğa kampı yapmak ve çeşitli etkinliklerden faydalanmak istiyorsanız tesisimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Longosphere Glamping, Türkiye’nin önde gelen kamp markaları arasında ilk sıralarda kendine yer bulmayı başarır.

Kurumsal Etkinliklerde Mekân Seçimi

Kurumsal amaçlı etkinliklerde dikkat edilmesi gerekilen en önemli faktörler arasında etkinliğin yapılacağı mekânın seçimi gelir. Etkinlik kalabalık olacağı için seçilen mekânın kurumu ağırlamaya gücünün yetmesi gerekir. Öte yandan kurumun istediği pozitif ortamın sağlanması ve çeşitli etkinliklerin de mekân tarafından sunulması önemlidir. Bu aşamada doğanın kalbinde eşsiz bir deneyim için Longosphere Glamping’i düşünebilirsiniz. Tesisimiz, kurum ağırlama gücüne sahip olmanın yanı sıra farklı kurumsal aktivite şansı da sunar. 100 kişiye kadar misafir ağırlayabilecek kapasiteye sahip olan Longosphere ile doğada harika bir kamp süreci geçirebilir, iş stresinden kurtulabilirsiniz.

İğneada Longoz Ormanları ile doğanın tam ortasında konforlu bir şekilde kamp yapabilir ve kurum olarak yenilenebilirsiniz. Tesisimiz içerisinde birden farklı aktivite ve özel restoranlar bulunur. Etkinlik arayışı içerisinde olanlara son derece uygun kurumsal çözümler sunan tesisimizde doğanın tüm güzelliklerinden faydalanabilirsiniz. Yüksek kapasiteli kamp alanlarımız sayesinde personellerinizle ideal bir kurumsal etkinlik gerçekleştirebilirsiniz. Özel konaklama, sayısız aktivite ve muhteşem yemek menüleri sayesinde Longosphere’de eşsiz bir tatil geçirebilirsiniz.

Farklı Etkinlik Fikirleri

Ekibiniz ile beraber doğada kamp yapmak, farklı ve güzel etkinlik fikirleri arasında yer alır. Tüm iş yükünden kurtulmak ve biraz mola vermek için gerçekleştireceğiniz kurumsal etkinlik fikirleri sayesinde son derece güzel bir tatil geçirebilirsiniz. İş yükünden arınmak ve şehrin kaosundan kurum olarak kaçmak, ekibinize iyi gelebilir. Doğanın dinginliğinde, mavi ve yeşilin kusursuz kombinasyonunda bir kamp süreci geçirmek tüm kurumun hem fiziksel hem de mental anlamda yenilenmesine yardımcı olur.

Ekip Ruhu Geliştirmenizi Sağlayan Glamping

Ekip Ruhu Geliştirmenizi Sağlayan Glamping

Lüks kamp olarak da bilinen glamping, doğanın içinde benzersiz deneyimler yaşamak için harika bir seçenek olabilir. Ekibiniz için bu tarz bir kurumsal etkinlik fikrini değerlendirebilirsiniz. Bu aşamada Longosphere Glamping’i göz önüne alabilirsiniz. İstanbul’a yakın yerler arasında yer alan İğneaada’nın eşsiz manzarası ile tam anlamıyla bir ekip olma şansını elde edebilirsiniz. Sizler için özel olarak hazırlanan kurumsal etkinlik fikirleri sayesinde ekip ruhunu yakalayabilmeniz mümkün hâle gelir. Kendinizi âdeta evinizde gibi rahat hissedebileceğiniz konaklama ortamı, leziz yemek menüleri ve birbirinden farklı etkinlikler sayesinde muhteşem bir doğa kampı geçirebilirsiniz.

Türkiye’nin en güzel alanları arasında yer alan Longoz Ormanlarında doğanın tüm güzelliğine şahitlik edebilmek için Longosphere’i tercih edebilirsiniz. Longosphere’de sincap, kaplumbağa plus ve kaplumbağa çadır olmak üzere 3 farklı konaklama seçeneği yer alır. Siz de konaklama süreciniz boyunca bu odalardan dilediğinize yerinizi ayırtabilir, ekibiniz ile son derece eğlenceli anlar yaşayarak unutulmaz bir tatil deneyimi elde edebilirsiniz.

Aktif Olan Bir Ekip İçin Trekking Turları

Aktif Olan Bir Ekip İçin Trekking Turları

Doğanın kalbine yolculuk yapmak, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak için trekking, kaçınılmaz bir seçenek haline gelmiştir. Aktif olan bir ekip için düzenlenen trekking turları, hem fiziksel hem de zihinsel sağlık için mükemmel bir fırsat sunar. Bu turlar, doğa ile iç içe olmanın yanı sıra takım ruhunu ve dayanışmayı da güçlendirir.

Orman içerisinde doğayla baş başa bir yürüme şansını sizlere sunan Longosphere, yüksek güvenlik önlemleri ile trekking turları imkânını sizlerle buluşturur. Kurum olarak hep beraber yürüyüşlere çıkabilir, kendinizi doğanın eşsiz ezgisine kulak verirken bulabilirsiniz.

Longosphere’de yürümenin insan bedenine ve zihnine olan faydalarından yararlanarak güne daha dinç ve aktif bir şekilde başlayabilmeniz mümkün hâle gelir. Burada yürüyüş boyunca ekip arkadaşlarınızla kaynaşabilir, işleriniz hakkında detaylı sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Toplu yürüyüş, kurumsal etkinlik fikirleri arasında ilk sıralarda kendine yer bulur.

Sürprizlerle Dolu Macera Parkı

Sürprizlerle Dolu Macera Parkı

Kurumsal etkinlikler; çalışanların motivasyonunu artırmak, takım ruhunu güçlendirmek ve iş dışında bir araya gelerek farklı deneyimler yaşamalarını sağlamak için büyük önem taşır. Dolayısıyla sürprizlerle dolu bir macera parkı, kurumsal etkinlikler için ideal bir mekân olabilir. Bu süreçte Longosphere’de yer alan Happy Sapiens Macera Parkı ile harika anlara tanıklık edebilirsiniz. Longosphere’de bulunan bu macera parkı, pek çok farklı deneyimi içerisinde barındırır. Aksiyon ve adrenalin severler için harika olanaklar sunan bu parkta kurum olarak eğlenebilir, son derece güzel anılar biriktirebilirsiniz.

Parkın içerisinde yer alan sürprizlerden faydalanarak aksiyon dolu anlar yaşamanız mümkündür. Farklı parkurlar ve sayısız oyun seçenekleriyle adrenalini iliklerinize kadar hissedebilirsiniz. Alanında uzman kişilerin gözetiminde eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz Happy Sapiens Macera Parkı’nda kurum olarak aranızda ufak yarışmalar da düzenleyebilirsiniz.

Bisiklet Turları ile Fiziksel Aktivite

Bisiklet Turları ile Fiziksel Aktivite

Bisiklet turları, hem ruhunuza hem de fiziksel sağlığınıza iyi gelen aktiviteler arasında yer alır. Doğanın huzurunda bisiklet ile gezerek ekip olarak keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Bu sayede macera dolu etkinliklerde ekip arkadaşlarınızla kaynaşabilir, kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz. Kurumsal etkinlikler arasında yer alan bu bisiklet turları hem bireysel hem de ekip olarak harmoni içerisinde olmanızı kolaylaştırabilir de. Böylece hem eğlenceli hem de sağlıklı bir aktivite gerçekleştirebilir, güzel bir sosyalleşme ortamı oluşturabilirsiniz.

Unimog Safari ile Eğlence

Ekibiniz ile safari turuna çıkabilir, ormanın tüm güzelliklerine yakından şahitlik etme fırsatına sahip olabilirsiniz. Özellikle adrenalin severler için en güzel aktiviteler arasında yer alan safari ile heyecanlı anlar yaşayabilirsiniz. En sık tercih edilen kurumsal etkinlik fikirleri arasında yer alan safari ile unutulmayacak anılara imza atabilirsiniz.

Mantar Toplama ile Doğa Keşfi

Mantar Toplama ile Doğa Keşfi

Geleneksel ofis içi aktivitelerin ötesine geçerek, doğa ile iç içe bir deneyim sunan mantar toplama etkinlikleri, bu amaca hizmet eden yenilikçi bir yaklaşımdır. Mantar toplama ile doğa keşfi, ekip üyelerine doğanın sakinleştirici etkisini yaşatırken, aynı zamanda takım çalışmasını ve işbirliğini teşvik eder. Bunun yanı sıra mantar toplama aktivitesinin insan zihnine son derece faydalı etkilerinin olduğunu belirtmekte de fayda vardır.

Önceki yazımıza https://blog.longosphere.com/dogada-bas-basa-olabileceginiz-sevgililer-gunu-mekanlari/ linkinden ulaşabilirsiniz.