Sevgiliniz ile doğada vakit geçirmenin ayrıcalığını yaşamak ve farklı bir deneyim elde etmek istiyorsanız doğa kampını tercih edebilirsiniz. Şehrin yorucu kalabalığından, gürültüsünden ve kalitesiz havasından kurtularak kendinizi ve partnerinizi doğaya, ormana ve temiz havaya bırakmanız mümkün. Daha farklı ve konforlu bir 14 Şubat etkinliği için de doğa kampını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Doğada sevdiğiniz insan ile baş başa bir etkinlik geçirmek için Longosphere Glamping’i ziyaret edebilirsiniz. Doğanın tüm güzelliklerini sizlere sunan doğa kampı, Türkiye’nin en büyük glamping tesisi olan Longosphere ile çok daha keyifli bir hâle gelir. Siz de burada eğlenceli bir doğa kampı geçirebilir, yeşilin ve mavinin sunduğu huzurun tadına doyasıya varabilirsiniz.

Longosphere’de yer alan birbirinden farklı etkinlikler sayesinde sevgiliniz ile son derece eğlenceli anlara tanıklık etmeniz mümkündür. Sevgililer Günü mekânı arayışında olanlar ve aynı zamanda doğa severler için de sunulan ayrıcalıklı hizmetlere göz atmak için web sitemizi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Sevgililer Günü’nü doğanın güzellikleriyle geçirmek isteyen çiftler için İğneada Longoz Ormanları, harika bir fırsat olarak değerlendirilebilir. Dünyanın en güzel ve temiz ormanları arasında yer alan Longoz Ormanlarında harika bir kamp deneyimi elde edebilir, Sevgililer Günü’nü çok daha özel ve bir o kadar da anlamlı kılabilirsiniz.

Tesis tarafından özel olarak hazırlanan konaklama yerlerinde kalarak konforlu bir tatil süreci geçirebilirsiniz. Ormanın tam ortasında doğa ile bütünleşerek temiz bir havanın tadını doyasıya çıkarmak için Longosphere’i tercih etmeniz mümkündür. Bunun yanı sıra kamp alanında sizler için hazırlanan sürprizler sayesinde de macera dolu günler geçirebilirsiniz.

Longosphere, Türkiye’nin en büyük glamping tesisi olarak bilinir. Tesis içerisinde sayısız aktivite, birbirinden leziz yemekler ve konfor dolu konaklama alanları yer alır. Görenleri büyülemeyi başaran Longosphere, kamp severlere doğanın tüm güzelliklerini yansıtır.

Doğanın eşsiz güzellikleri içerisinde yer alan İğneada’da rahat bir nefes almak ve bambaşka bir deneyim elde etmek için tesisimizi tercih edebilirsiniz. Bu sayede Sevgililer Günü’nü de farklı bir şekilde geçirebilir, partneriniz ile romantik anlar yaşayabilirsiniz.

14 Şubat İçin Mekân Seçimi Nasıl Olmalı?

14 Şubat yaklaşırken pek çok kişi, partneri ile baş başa olup kaliteli vakit geçirebilecekleri özel ve güzel bir mekân arayışına girer. 14 Şubat için mekân seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken birtakım detaylar bulunur. Ufak da olsa bu detaylar, Sevgililer Günü’nün nasıl geçeceğini doğrudan etkileyen faktörler arasında yer alır. Tercih edilecek olan 14 Şubat mekânlarının çiftleri mutlu edecek düzeyde kaliteli ve güzel bir atmosfere sahip olması önemlidir.

Mekân seçimi yaparken özellikle kaostan uzak ve baş başa kalınabilecek bir ortamın mümkün olduğu yerler tercih edilir. Sevgilinizi daha özel ve mutlu hissettirebilmek için ona doğanın getirdiği güzellikleri sunmayı tercih edebilirsiniz. Doğada baş başa geçirilen anlar, uzun süre boyunca hafızalardan silinmez. Aynı zaman güzel hatıraların yaşanmasına da olanak sunar.

14 Şubat için mekân seçimi yaparken tabiattan destek alabilir ve doğa kampını tercih edebilirsiniz. Bu noktada seçiminizi yapacağınız doğa kampının ise son derece kaliteli ve o güne özel şekilde hazırlanmış olması önem arz eder.

Sevgiliniz ile harika bir kamp süreci yaşama şansı sunan Longosphere, oldukça huzurlu ve romantik bir ortamı sizlere sunar. Tesiste yer alan tüm aktivitelere katılabilir, birbirinden güzel konaklama alanlarında rahat bir uyku çekebilir ve Longoz ormanlarının tadına doyasıya varabilirsiniz.

Doğayı seviyor ve Sevgililer Günü’nde partneriniz ile hem doğal hem de huzurlu bir ortamda vakit geçirmek istiyorsanız tesisimizin size sunduğu ayrıcalıklara göz atabilirsiniz. Longosphere Glamping, muhteşem bir Sevgililer Günü mekânı olarak ilk sıralarda kendine yer bulmayı başarır. Böylece siz de kendinizi evinizde gibi hissedebilir, ormanın tam ortasında muhteşem bir konfor içerisinde konaklama deneyimine sahip olabilirsiniz. Sevgilinize bu özel günde harika bir tatil şansı sunmak istiyorsanız Longosphere bir tık uzağınızda!

Sevgililer Günü’ne Uygun 5 Farklı Mekân Önerisi

Çiftler için son derece özel bir anlam ifade eden Sevgililer Günü’nde güzel vakit geçirmek için mekân seçimini doğru yapmanız son derece önemlidir. Bu noktada tercih edeceğiniz Sevgililer Günü mekânı, yaşayacağınız günün unutulmaz bir anı olarak kalmasında da önemli bir faktör. Dilerseniz aşağıda yer alan başlıklara göz atabilir, sizler için hazırladığımız farklı mekân önerilerini inceleyebilirsiniz.

Baş Başa Olabileceğiniz Glamping Alanı

Baş Başa Olabileceğiniz Glamping Alanı

14 Şubat’ı baş başa bir kampta geçirmek isteyenler için özel fırsatlar sunan Longosphere, birçok farklı aktivite ile sizlere eğlenceli bir glamping alanı sunar. Türkiye’nin en güzel ve bir o kadar da özel bir bölgesi olan İğneada Longoz Ormanlarının tam göbeğinde bulunan tesisimizde unutulmayacak anılara imza atabilirsiniz.

Özel bir deneyim yaşamak ve Sevgililer Günü’nü çok daha eğlenceli bir şekilde geçirmek isterseniz tesisimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Sevgililer Günü mekânları arasında ön plana çıkmayı başaran Longosphere, doğa ile iç içe harika vakit geçirmenize olanak sağlar.

Doğa Kampları

Doğa Kampları

Sevgililer Günü mekânları arasında yer alan doğa kampları, harika bir fikir olarak karşımıza çıkar. Tabiatın tüm güzelliklerini sizlere sunan doğa kamplarında son derece iyi bir Sevgililer Günü geçirebilirsiniz. Bu anlamda tesisimiz, sizlere en güzel ve konforlu kamp heyecanını sunar.

Bungalov Evler

Bungalov Evler

En sık tercih edilen Sevgililer Günü mekânları arasında bungalov otelleri ve evleri de yer alır. Sizler de bungalov evlerde konaklayarak doğayla bütünleşmiş bir Sevgililer Günü geçirebilirsiniz. Longosphere’de yer alan bungalov tipi evlerden birinde konaklayarak son derece güzel bir atmosfer içerisinde zaman geçirebilirsiniz. Pek çok farklı seçenek sunan bu konaklama yerleri; sincap, kaplumbağa ve kaplumbağa plus çadır modellerinde hizmet verir.

Doğal Kahvaltıcılar 

Doğal ürünler sunan kahvaltıcılar da Sevgililer Günü mekânları arasında sıklıkla tercih edilen yerler arasında bulunur. Doğadan besinler sunan bir mekânda son derece zengin ve leziz bir kahvaltı yapabilir, 14 Şubat’a enerjik şekilde başlayabilirsiniz.

Ormanlar

Ormanlar

14 Şubat’ı yemyeşil bir ormanın içerisinde harika bir tesiste geçirmek oldukça iyi bir fikir olarak değerlendirilebilir. Bu noktada ön plana çıkmayı başaran Longosphere, eşiniz ya da sevgiliniz ile en güzel zamanları geçirebileceğiniz mekânların başında yer alır. Ormanın tadını çıkarmak ve unutulmaz anlar yaşamak için tesisimizi ziyaret edebilirsiniz.

Longosphere, özel günleri doğada geçirerek daha da anlamlı kılmak isteyenler için her türlü olanağı sunar. Tesisimizde rahat konaklama, temiz hava, birbirinden farklı etkinlikler, özel yemek menüleri ve daha nice ayrıcalığa kolaylıkla erişebilirsiniz.

Sevgililer Günü için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz güvenilir bir doğa kampı arayışındaysanız Longosphere tam size göre! Dilerseniz siz de huzur dolu bir yolculuğa çıkmak için tesisimizi tercih edebilir, Sevgililer Günü’nde doğa ile baş başa kalarak romantik anların tadına varabilirsiniz.

Önceki yazımıza https://blog.longosphere.com/longoz-ormanlarinin-hayvanlari/ linkinden ulaşabilirsiniz.