Aralık ayına girilmesi ve yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte pek çok kişi yılbaşı planını yapmaya başladı. Henüz plan yapmamış olan kişiler ise sevdikleri ile yapabilecekleri yılbaşı planlarını araştırıyor. Yapılabilecek pek çok plan ve aktivite olması ise kişilerin tamamının aynı aktiviteyi yapmasını engellemekle birlikte, her zevke göre bir eğlencenin olduğunu gösteriyor.

Sizler de sevdiklerinizle yapabileceğiniz yılbaşı planlarını araştırıyorsanız doğru yerdesiniz! Yılbaşı planı önerileri ile birbirinden farklı planlar arasından seçim yapabilir ve eğlencenize eğlence katabilirsiniz.

Longoz Ormanlarında Glamping Keyfi

Longoz Ormanlarında Glamping Keyfi

Yılbaşı Planı yapmak isteyenlerin tercih edebileceği ilk plan Longoz Ormanları içerisinde glamping keyfi yapmak olabilir. Şehrin karmaşasından, kaosundan ve gürültüsünden uzaklaşmak, baş başa vakit geçirmek ve sakinliğin tadını çıkarmak isteyenler yeni yıl planı olarak glampingi tercih edebilir. Bu sayede yılbaşı planı 2023 gerçekleştirilirken doğa ile iç içe, huzurlu bir şekilde vakit geçirilebilir ve akıllara kazınan bir tatil yapılması mümkün olur.

Yıldızların altında, konforlu bir şekilde tasarlanmış, ışıklandırmalar ile süslenmiş, açık havanın keyfinin çıkarıldığı bu yeni yıl planında Longoz Ormanları ortama huzur katar ve yılbaşı öncesinde hem rahatlamayı hem de sakinliği beraberinde getirir.

Doğayı Tercih Edenler İçin Orman Trekking Turları

Doğayı tercih eden kişilerin değerlendirdiği ve yeni yıl planı içerisinde dahil ettiği bir diğer aktivite ise orman içinde gerçekleştirilen trekking turları oluyor. Yeni yerlerin keşfedildiği, farklı manzaraların görüldüğü, el değmemiş yerlere ulaşıldığı bu aktiviteden pek çok kişi büyük keyif alıyor.

Doğayı Tercih Edenler İçin Orman Trekking Turları

Bir spor niteliği taşıyan orman trekking turları, hem sağlıklı yaşama katkı sağlıyor hem de yılbaşına girerken doğa ile iç içe olma fırsatını sunuyor. Bu nedenle de kendine değer veren, zamanını doğa ile iç içe geçirmek isteyen, temiz havayı seven kişiler yılbaşı planı yaparken planlarına mutlaka ormanda gerçekleştirilen orman trekking turlarını dahil ediyor.

Eğlence Dolu Ev Partileri

Eğlence dolu parti evlerini duymayan kaldı mı? Elbette herkes yeni yıl planı yaparken sakin ve sessiz mekanları tercih etmiyor. Kimilerinin tercihi ise parti yapmak ve eğlenmekten yana oluyor. Eğer sizler de yeni yıl planı yaparken tercihini eğlenceden yana kullanmak isteyenlerdenseniz planınıza eğlence dolu ev partilerini dahil edebilirsiniz.

Eğlence Dolu Ev Partileri

Eğlence dolu ev partileri ile dışarı çıkmadan keyifli zaman geçirebilir, yılbaşı planı 2023 için yapacaklarınızı evinizde planlayabilirsiniz. Sevdikleriniz ile kapalı alanda zaman geçirebilir, müzikle eğlenebilir, tercihe bağlı olarak alkol alabilirsiniz. Yılbaşına girmeden önceki geceyi oldukça keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz.

Dans Etmeyi Sevenler İçin Bar Planı

Dans etmeyi sevenler için tercih edilebilecek barlar bulunuyor. Bu barlarda sabaha kadar eğlenmek, keyif almak mümkün. İğneada’da Longosphere içerisinde yer alan bu barlara ulaşım sağlamak oldukça kolay. Bunun yanı sıra mevsime göre barlarda bulunan konseptler de değişim gösteriyor. Eğer sizler de yılbaşı planı yaparken keyifli bir gece geçirmek istiyorsanız bar planı gerçekleştirebilirsiniz.

Yin-Yang Bar

Yin-Yang Bar, en çok tercih edilen barlar arasında yer alıyor. Yılbaşında sevdikleri ile birlikte müzikli, keyifli ve bir o kadar da danslı bir akşam geçirmek isteyenler Yin-Yang Bar’a geliyor. Yüksek sesli müzik, eğlenceli ortam ve alkollü içecekler ile istenilen ortam sağlanıyor. Eğer sizler de dans ederek ve alkollü içecekler içerek zaman geçirmek istiyorsanız yeni yıl planlarınız içine Yin-Yang’ı planlarınıza ekleyebilirsiniz.

Pool Bar

Pool Bar da yılbaşı planı arasında bulunabilecek barlar arasında yer alır. İçinde modern müziklerin, eğlencenin ve çeşitli kokteyllerin bulunduğu Pool Bar’a giderek saatlerce dans edebilir ve birbirinden lezzetli alkollü içecekleri tadabilirsiniz. Sizler de klasik eğlencelerden sıkıldıysanız ve kalabalık içerisinde yüksek sesle müzik dinlemek, dans etmek istiyorsanız Pool Bar’a gidebilirsiniz.

Dans Etmeyi Sevenler İçin Bar Planı

Yılbaşı Yemeği

Longosphere’de yılbaşında eğlencenin doruklarına ulaşmak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği aktivitelerden bir tanesi de müzikli yılbaşı yemeği oluyor. Dileyen kişiler ormanın içine yerleştirilmiş bu aktivitede hem doğa ile iç içe zaman geçirebiliyor hem de Longosphere bünyesinde müzik, dans ve alkol ile keyif yapabiliyor. Birbirinden farklı müzik grupları da canlı müzik gerçekleştiriyor. Longosphere konforu, yüksek sesli müziği, yılbaşı konsepti ve daha fazlası ile ziyaretçilerine maksimum eğlence garantisi sunuyor.

Oyun Partisi

Yeni yıl planları içerisinde mutlaka yer alan planlardan bir tanesi de oyun partisi oluyor. İsterseniz kendi evinizde isterseniz de Longosphere’de tutulan evlerde doğa ile iç içe bir şekilde oyun partileri yapabilirsiniz. Ziyaretçiler hem oyunun hem de sabah kadar dansın ve müziğin keyfini çıkarma şansı elde ediyor.

Sahil Partisi

Sahil Partisi

Son olarak yeni yıl planı içine dahil edilen aktivitelerden bir tanesi de sahil partileri. Sahil partilerinde hem müziğin keyfini çıkarabilir hem de birbirinden farklı içkilerin tadına bakabilirsiniz. İsteğe bağlı olarak atıştırmalık yiyecekler de sahil partilerinde seçenekleriniz arasında.

Yemeksiz Olmaz Diyenlere Restaurant Planı 

Yeni yıl planı yapanların bir kısmı eğlence ararken bir kısmı ise yemek yemeden olmaz diyor! Durum böyle olunca sabah kadar eğlenilebilecek mekanların yanı sıra sessiz sakin, aile yemeği yenilebilecek, sevgili ya da eş ile keyifli lezzetler tadılabilecek mekanlar araştırılıyor. Aşağıda ise İğneada ziyareti sırasında yemeksiz olmaz diyenler için yılbaşı planı içerisine dahil edilebilecek restoranlar yer almakta.

Yemeksiz Olmaz Diyenlere Restaurant Planı

Food&Wood Restaurant

Food&Wood Restaurant yılbaşı planı içine sıklıkla dahil edilen restoranlardan bir tanesi! İğneada’ya gelen ziyaretçiler birbirinden lezzetli yemekleri tatmak adına Food&Wood Restaurant’ı tercih ediyor.

Barbekü Izgara Alanı

Restoranda zaman geçirmek ve yemek yemek isteyenlerin yanı sıra Barbekü Izgara Alanı’nı da tercih edenler bulunuyor. Bu alanda ızgaralar yapılabiliyor ve barbekünün keyfi çıkarılabiliyor. Eğer sizler de biraz daha salaş bir mekanda zaman geçirmek ve yılbaşı planı yapmak istiyorsanız tercihinizi Barbekü Izgara Alanı’ndan yana yapabilirsiniz.

Kozalak Kafe

Yemek yiyeceğim ancak biraz daha sakin bir mekan arıyorum diyenlerin tercih edebileceği bir diğer mekan da Kozalak Kafe oluyor. Aperatif yiyecekler ile birbirinden lezzetli yemekler Kozalak Kafe’de bulunuyor.

Sinema Partisi

Sinema Partisi

Yemeksiz olmaz ancak eğlenmeden de duramam diyenlerdenseniz eğer sinema partisi yapabilirsiniz. Sinema partisine katılım gerçekleştirerek hem eğlenceli zaman geçirebilir hem de tatlı atıştırmalıklar ile karnınızı doyurabilirsiniz. Böylece yılbaşı gecesini eğlenceli bir şekilde geçirebilirsiniz.

Teknede Yılbaşı Eğlencesi

Şüphesiz ki geleneksel akşam yemeklerinin tadı vazgeçilemez. Ancak yılda bir kez gelen yılbaşı gecesini daha farklı bir şekilde değerlendirmek istiyorum diyenlerseniz teknede yılbaşı eğlencesine katılım gerçekleştirebilirsiniz.

Longosphere’de yeni yıl planı yapan kişiler için de yılbaşı gecesinde farklı konseptler sunuyor. Keyifli ve lezzetli bir akşam için teknede yılbaşı eğlencesi de sıklıkla tercih ediliyor. Hem lezzetli yemekler yiyebilir hem de birbirinden farklı müzikler ile gecenin tadı çıkarabilirsiniz.

Önceki yazımıza https://blog.longosphere.com/aktif-bir-yasam-icin-doga-sporlari/ linkinden ulaşabilirsiniz.