Doğanın içerisinde, üst seviyede tatil şansı geçirmek için pek çok insan Glamping’i tercih eder. Güzel bir kamp süreci geçirmek ve süreçten en güzel şekilde yararlanmak için ufak detaylara dikkat edilmesi gerekilir. Glamping’e giderken yanınıza almanız gerekenler arasında muhakkak bir kamp çantası yer alır. Bu çantaya tatil boyunca ihtiyaç duyacağınız eşyaları koymak tatilde geçirdiğiniz vaktin kalitesini artıracaktır.

Glamping Çantası Nasıl Hazırlanır? 

Glamping çantası hazırlarken dikkat etmeniz gereken birtakım hususlar bulunur. Glamping süresi boyunca kullanacağınız çantanın kaliteli ve sağlam olması gerekir. Süreç boyunca lazım olacak olan tüm eşyaları bir arada tutmanızı sağlayan sağlam bir çanta, farklı alanlarda kolaylıklar sunar.

Glamping’e giderken yanınıza almanız gerekenler arasında ilk sıralarda bulunan kamp çantası, çeşitli detaylar dikkate alınarak hazırlanmalıdır. Satın alacağınız çantayı iyice kontrol etmeli ve kamp çantası özelliklerini karşıladığından emin olmalısınız. Çantanın çeşitli destekleri bulunmalı, yolculuk esnasında sizi rahatsız etmeyecek yapı ve büyüklükte olmalı ve gerektiği zaman konumlanmaya uygun olmalıdır.

Glamping Çantası Nasıl Hazırlanır? 

Glamping çantası hazırlarken öncelik lazım olan ürünlere verilmelidir. Örneğin Glamping çantasına fazla kıyafet veya gereksiz eşyaları koymanız, yükünüzü artırmaktan başka bir işe yaramayacaktır. Bunun yerine yeteri kadar kıyafet ve gerektiğin kadar kamp ekipmanı almak çok daha faydalı olur. Glamping’e giderken yanınıza almanız gerekenler arasında bulunan glamping çantası bu detaylar dikkate alınarak hazırlanırsa çok daha verimli, tatiliniz ise çok daha keyifli olur.

Glamping Çantanızda Olması Gereken 10 Ürün 

Glamping çantası hazırlarken en çok ihtiyaç duyulan ve gerekli olan malzemeler tercih edilmelidir. Doğanın tam ortasında, longoz ormanları içerisinde harika bir glamping yaşamak için pratik bir çanta düzeniniz olmalı.

Glamping’e giderken yanınıza almanız gerekenler denildiği zaman akla pek çok farklı fikir gelebilir. Bu anlamda yapılması gerekilen en önemli şeyler eşyaları önem sırasına göre tercih etmek. Bu sayede doğanın tam ortasında yaşayacağınız deneyimi çok daha verimli hale getirebilirsiniz. Aşağıda yer alan farklı ürünlere göz atarak glamping çantanızda olması gereken ürünler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Hava Durumuna Uygun Kıyafetler 

Glampinge giderken dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli konuda hava durumu. Hava durumuna uygun olan kıyafet seçimi oldukça önemli bir konu. Bu açıdan öncelikle, geçireceğiniz tatil süresi boyunca hava durumu kontrolünü sağlamalı ve uygun kıyafet seçimini yapmalısınız.

Evcil Hayvanınızın İhtiyaçları 

Glamping süreciniz boyunca yanınızda olacak evcil hayvanlarınızın ihtiyaçlarını da yanınıza almayı unutmamalısınız. İsterseniz ailenizin tüm fertleri ile 7/24 bir arada keyifli bir tatil geçirebilir, isterseniz de ailenizin patili üyesini onun konforu için gerekli her detayın düşünüldüğü evcil hayvan otelimize bırakabilirsiniz. Glamping’e giderken yanınıza almanız gerekenler listenize onun ihtiyaçlarını da eklemeyi unutmayın.

Evcil Hayvanınızın İhtiyaçları 

Teknolojik Aletler ve Şarj Cihazları 

Teknolojik aletler ve şarj cihazları da glamping çantanızda yer almalı. Cep telefonları, bilgisayalar ve kameralar gibi elektronik cihazlarınızın gerekli aksesuarları glamping çantanızda yer almalı. Bungalov otel içerisinde aletlerini şarj edebilir ve kamp heyecanınızı çok daha zevkli bir şekilde geçirebilirsiniz. Doğanın size sunduğu güzellikleri kayıt altına alabilir, unutulmaz anılara beraber şahit olabilirsiniz.

Kişisel Bakım Eşyaları 

Glamping ile normal kamp arasında bazı farklılıklar bulunur. Doğada daha konforlu ve daha güzel konaklama şansı sunan Glamping birçok kolaylığı da bir arada sunar. Markamız aracılığıyla geçireceğiniz tatil süresi boyunca birçok imkân sizlere sunulur. Fakat, bireysel olarak tercih ettiğiniz kişisel bakım eşyalarını da kamp çantanızda tercih edebilir ve böylece çok daha konforlu bir şekilde tatilinize devam edebilirsiniz.

Kullanılması Zorunlu Olan İlaçlar

Herhangi bir rahatsızlığınız varsa ve Glamping heyecanından geri kalmak istemiyorsanız ilaçlarınızı da glamping çantasına eklemelisiniz. Doktor onaylı ilaçlarınızı unutmadan çantanıza yerleştirmeli ve daha sağlıklı bir tatil süreci geçirmelisiniz. Glamping’e giderken yanınıza almanız gerekenler lisenize ilaçlarınızı eklemeyi unutmayın

Güneş Kremi 

Özellikle yaz aylarında Glamping’i tercih ediyorsanız güneş kremi olmazsa olmaz ürünler arasında yer alır. Kaliteli ve güvenilir bir güneş kremi kullanarak çok daha rahat bir şekilde hareket edebilir, güneşin altında gezintilerinize devam edebilirsiniz. Herhangi bir zorlukla karşılaşmadan doğanın tadını çıkarmaya devam edebilirsiniz. Yaz aylarında Glamping’e giderken yanınıza almanız gerekenler arasında güneş kremi öncelikli sıralarda yer alır.

Eldiven ve Bere 

Kış aylarında Glamping tercih edecekseniz tesis dışında sıkı giyinmenizde fayda var. Farklı alanlarda yapacağınız gezilerde sıkı giyinerek üşütmekten korunabilirsiniz. Longosphere glamping tesisi olarak tüm hizmetleri eksiksiz bir şekilde sizlere sunuyoruz. Ancak, orman yürüyüşlerinde, doğanın tam ortasında gezerken sıkı giyinmek, eldiven ve bere tercih etmek çok daha faydalı olacaktır. Bu yüzden, Glamping’e giderken yanınıza almanız gerekenler listenize bere ve eldiven eklemeniz faydalı olacaktır.

Yedek Ayakkabı ve Çorap 

Doğa yürüyüşleri için yedek ayakkabı ve yedek çorap taşımanız faydalı olacaktır. Bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir şekilde doğa yürüyüşü geçirebilir, farklı deneyimleri rahat bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yedek parçaların olması sizi daha rahat hareket etmeye yöneltebilir. Bu yüzden Glamping’e giderken yanınıza almanız gerekenler listenize yedek ayakkabı ve çorap da eklemelisiniz

Kulaklık 

Doğanın içerisinde longoz ormanlarının huzurunu güzel bir müzik eşliğinde geçirmek için kulaklığınızı da Glamping çantanıza ekleyebilirsiniz. Glamping çadırı ve doğanın huzurunu güzel müziklerle yaşamaya devam edebilirsiniz.

Kitaplar 

Glamping’in en güzel yanları arasında kendinizi dinleme ve iç huzura erişme imkanı gelir. Bu tarz güzel ve huzurlu ortamlarda kitap okumak çok daha zevkli ve faydalı hale gelebilir. Sizler de sevdiğiniz kitapları çantanıza koyarak harika bir okuma süreci geçirebilirsiniz. Glamping’e giderken yanınıza almanız gerekenler listenize okumayı planladığınız romanları da eklemek tatil keyfinizi artıracaktır.

Önceki yazımıza https://blog.longosphere.com/grup-etkinlikleri-icin-mekan-onerileri/ linkinden ulaşabilirsiniz.