Doğada vakit geçirmeyi seven ve farklı doğum günü partisi fikirleri arayan kişiler, Longosphere bünyesindeki etkinliklerden birini seçerek hayallerindeki doğum günü partisini kutlayabilirler. Doğanın eşiğinde bulunan konforlu konaklama seçeneklerine ve eğlenceli aktivitelere sahip olan Longosphere, her doğasever için ideal bir doğum günü ortamı yaratıyor.

Doğum günü partisi için değişik fikirler arıyorsanız trekking turları veya safari etkinlikleri gibi aktiviteler hem eğlenceli bir gün geçirmenizi hem de unutulmaz tecrübeler edinmenizi sağlar. Bu sayede sıradan bir doğum günü partisi kutlamak yerine gününüzü dolu dolu geçireceğiniz aktivitelere katılmış olursunuz.

Longosphere, çocuk veya yetişkin fark etmeksizin herkes için uygun ve eğlenceli aktivite imkânlarını müşterilerine sunuyor. Bunlar arasında ormanda mantar toplamak veya Happy Sapiens Macera Parkı oyunlarına katılmak gibi pek çok eğlenceli aktivite bulunuyor.

Eğer siz de kendiniz veya sevdikleriniz için doğum günü partisi fikirleri arıyorsanız Longosphere bünyesinde bulunan etkinlikleri inceleyerek rezervasyon yapabilirsiniz.

Doğum Günü Partisi Planlarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sevdiğiniz bir arkadaşınıza, sevgilinize veya ailenizden birisine doğum günü partisi yapmaya karar verdiyseniz partiyi planlarken dikkat etmeniz gereken bazı unsurlar bulunmaktadır. Bunlar:

  1. Partiyi hazırlayacağınız kişinin yaş aralığı önemli bir detaydır. Çocuklar için hazırlayacağınız parti, gençler için hazırlayacağınız partiden farklı olmalıdır.
  2. Doğum günü partisini nerede yapacağınıza dikkat etmelisiniz. Partiniz, yapacağınız mekân ile doğum günü temasına uygun olmalı ve konukları mutlu etmelidir.
  3. Partiyi kimin için hazırlayacaksanız ona göre bir planlama yapmanız gerekir. Mesela yakın bir arkadaşınız için organize edecekseniz onun sevdiği şeyleri göz önünde bulundurmalısınız.
  4. Farklı doğum günü partisi fikirleri bulmaya çalışın. Klişelerin dışına çıkıp partinizi farklı mekânlarda veya aktiviteler eşliğinde yapabilirsiniz.
  5. Partinin tarihini ve zamanını dikkatli ayarlayın. Uygun bir tarih seçerken katılacak olan kişileri, yapacağınız etkinlikleri ve mekânın müsaitliğini göz önünde bulundurun.
  6. Partiye katılacak olan kişilerin sayısını belirleyin ve ona göre rezervasyon yapın. Bu sayede hem etkinlikleri ona göre ayarlayabilirsiniz hem de rezervasyonda son dakika bir aksilik yaşamamış olursunuz.

Yukarıdaki maddeler sayesinde eğlenceli ve unutulmaz bir doğum günü partisi planlayabilirsiniz. Ayrıca bahsedilen unsurları göz önünde bulundurursanız partinizi planlarken herhangi bir sıkıntı da yaşamamış olursunuz.

Doğum Günü Partisi Planlarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Doğa ile İç İçe Olmayı Sevenler İçin 7 Farklı Fikir

Doğada vakit geçirmeyi ve etkinlikler yapmayı seven biri için parti planlayacaksanız farklı doğum günü partisi fikirleri bulmanız gerekmektedir. Bunun sebebi ise çoğu doğum günü partisinin kapalı mekânlarda sıradan kutlamalarla yapılmasıdır. Eğer kalıpların dışına çıkan ve doğada vakit geçirmenizi sağlayan doğum günü partisi fikirleri neler olabilir diye merak ediyorsanız aşağıdaki önerilere göz atabilirsiniz.

Nefes Kesici Orman Trekking Turları

Doğada yürüyüş yapmayı seven kişilerin çok hoşuna gidecek olan orman trekking turları, huzurlu ve şehirden uzak bir kutlama yapmak için en ideal aktivitelerden biridir. Bu turlar, şatafatlı partiler yerine sevdikleri ile doğal bir ortamda doğum günü kutlamayı tercih edenler tarafından çok sevilmektedir.

Yürüyüşünüz boyunca nefes kesen manzaralarla karşılaşmak ve doğayla hiç olmadığınız kadar yakın olmak istiyorsanız orman trekking turlarını bir sonraki partinizi planlarken göz önünde bulundurabilirsiniz.

Happy Sapiens Macera Parkı ile Unutulmaz Anlar

Bol aktivite içeren doğum günü partisi fikirleri arıyorsanız heyecan dolu Happy Sapiens Macera Parkı’nı çok seveceksiniz. Longosphere’in en çok tercih edilen etkinliklerinden biri olan macera parkı, parkurları ve 35 oyun seçeneği ile adrenalin tutkunlarına unutulmaz bir doğum günü yaşatacak.

Sevdikleriniz ile birlikte oyunlar oynayarak doğum gününüzü hareketli bir şekilde geçirebilir ve çok güzel deneyimler yaşayabilirsiniz. Gerekli tüm güvenlik önlemlerinin alındığı Happy Sapiens Macera Parkı’nda doğum günü kutlaması hazırlamak istiyorsanız Longosphere adresini ziyaret ederek rezervasyon yapabilirsiniz.

Pool Bar’da Havuz Keyfi

Doğum gününüzü doğada kutlamak istiyor ama çok hareket içeren aktivitelerden hoşlanmıyorsanız doğum günü partisi fikirleri arasından size en uygun olanı Pool Bar olacaktır. Doğanın huzurlu atmosferinde eşsiz kokteyller tatmak ve havuz keyfi yapmak isteyenlerin çok seveceği Pool Bar, en çok sevilen yetişkin doğum günü partisi fikirleri arasında yer almaktadır.

Sevdikleriniz ile havuz başında keyifli vakit geçirebilir, birbirinden güzel kokteyller ve atıştırmalıklar eşliğinde kutlamalar yapabilirsiniz. Doğum günü partisi için ideal bir mekâna sahip olan Pool Bar’da kutlama yapmak istiyorsanız Longosphere üzerinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Unimog Safari ile Doğayı Keşfedin

Hareketli ve eğlence dolu bir etkinlik yapmak istiyor ama bisiklet ve yürüyüş yapmaktan zevk almıyorsanız Unimog Safari sizin için en uygun etkinliklerden biridir. Longosphere tarafından düzenlenen bu turlar, doğal güzellikleri ve ormanda yaşayan canlıları görmek isteyenler tarafından çok sevilir.

Longoz Ormanları’nın derinliklerini keşfe çıkıp birbirinden güzel manzaraları görmek isteyen kişilerin çok keyif alacağı safari etkinlikleri her yaştan misafirlere uygun bir aktivitedir. Bu sebeple çocukları için de doğum günü partisi yapmak isteyen aileler tarafından tercih edilebilir. Böylece çocuğunuza hiç unutamayacağı bir doğum günü hediyesi vermiş olursunuz.

Unimog Safari ile Doğayı Keşfedin

 

Spor Tutkunları İçin Bisiklet Orman Turları

Hem doğada bulunmayı hem de spor yapmayı seven kişilerin en çok tercih ettiği aktivitelerden biri bisiklet orman turlarıdır. Doğum gününüzü bisikletiniz ile birlikte ormanın derinliklerinde geçirebileceğiniz bu aktivite sayesinde birbirinden güzel manzaralara eşlik edebilirsiniz.

Arkadaşlarınız, aileniz veya sevgiliniz ile katılabileceğiniz bisiklet turlarında, kilometrelerce uzunluğa sahip bisiklet yollarında keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Eğer siz de bisikletiniz eşliğinde kutlayabileceğiniz doğum günü partisi fikirleri arıyorsanız bisiklet turlarına göz atmayı unutmayın.

Mantar Toplama Turunda Sıra Dışı Lezzetler

Mantar toplama turu, sıra dışı doğum günü partisi fikirleri arayan doğaseverler tarafından çok sevilecek olan aktivitelerden biridir. Eğer doğum gününüzü şehirden uzakta, ağaçların arasında geçirmek istiyorsanız rehberler eşliğinde mantar toplama turlarına katılmak isteyebilirsiniz. Sevdikleriniz ile katılabileceğiniz bu turlarda, birbirinden farklı mantarları rehberlerinizin de yönlendirmeleri eşliğinde toplayabilir ve daha sonra yemek yaparken kullanabilirsiniz.

Doğanın Doruklarında Konfor Sunan Glamping

 

Doğanın Doruklarında Konfor Sunan Glamping

Glamping, ormanda kamp yapma tecrübesi edinmek isteyen ama konforundan da vazgeçemeyen kişilerin çok seveceği bir aktivitedir. Özellikle hafta sonunu daha sakin bir şekilde geçirmek isteyenlerin tercih ettiği glamping, şehrin gürültülü ve yoğun hayatından kaçıp doğa ile baş başa kalma imkânını sizlere sunuyor.

Sevgilinize sürpriz bir doğum günü partisi fikri bulmaya çalışıyorsanız glamping sizin için en romantik ve sıra dışı seçeneklerden biri olabilir. Şehrin kalabalığından uzakta, doğada baş başa bir doğum günü kutlaması yapmak isteyenler bu aktiviteden büyük bir mutluluk duyacaklar.

Doğada bulunmayı sevenlerin hoşuna gidecek doğum günü partisi fikirleri arasında yer alan glamping, huzurlu bir kutlamayı tercih eden kişilerin çok seveceği bir aktivitedir.

İster hafta sonu kaçamağı ister doğum günü kutlaması olarak tercih edebileceğiniz glamping ile unutulmaz deneyimler yaşamak istiyorsanız Longosphere’i ziyaret edebilirsiniz. Sitemizde bulunan konaklama seçenekleri arasından dilediğinizi seçebilir ve uygun bir tarihe rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Önceki yazımıza https://blog.longosphere.com/kano-nedir/ linkinden ulaşabilirsiniz.